Vítejte na stránkách SDH Stodůlky.  
Praha 13 se nachází na jihozápadě hlavního města Prahy, SDH spadá do okrsku číslo 7
a výjezdová jednotka je zařazena do kategorie JPO 3.
Činnost

SEKCE

Rubrika: Akce | Datum: 14. 11. 2010 |

Pozvánka: Nemyslíš-zaplatíš

Připojte se k pochodu za oběti dopravních nehod

Není Vám lhostejný počet mrtvých na českých silnicích? DEJTE TO NAJEVO! Roční počet obětí dopravních nehod je pro mnohé jen číslo, ukažme společně všem, že se za ním skrývá obrovská masa lidí jako jsme my.

Na Světový den obětí dopravních nehod, v neděli 21.listopadu, pořádá Nemyslíš-zaplatíš pochod, který bude tvořit počet lidí odpovídající obětem dopravních nehod v roce 2009. Pro uskutečnění akce tedy potřebujeme okolo 900 dobrovolníků. Podpořte tuto akci a přihlašte se prosím na pochod na emailu nemysliszaplatis@eurorscg.cz. Pokud se budete hlásit ve skupinách, ne jako jednotlivci, prosím uveďte v předmětu emailu vedle "Sdružení hasičů" i počet nahlášených lidí, v těle mailu pak jejich jména. Registrace na uvedeném emailu je NUTNÁ z důvodu zasílání podrobnějších informací.

Snižování počtu obětí dopravních nehod je hlavním cílem kampaně Nemyslíš-zaplatíš. Přijďte podpořit její misi a pokračování svojí účastí na pochod.

Věnujte čtyři hodiny svého života památce těm, kterým již hodiny života nebijí.

Sraz na pochod je ve 14hod na Václavském náměstí u koně, v 16 hod vyrazíme. Pietní zakončení pochodu proběhne na Letné u metronomu v 18hod. Uctíme symbolicky památku těch, kteří se stali obětmi dopravních nehod v tomto roce a během pochodu se dostaneme k počtu lidí, které lze oproti roku 2009 ještě “zachránit”. Každý z Vás dostane tričko a památní minci, které si samozřejmě po pochodu bude moci zanechat. Pro zájemce budou na místě k dispozici další materiály včetně samolepek na auto a informačních brožur. Připraven pro Vás bude teplý čaj. Přijďte prosím nejlépe v bílém nebo alespoň ve velmi světlém teplém oblečení.

Věříme, že se zúčastníte, i když nejste přímo z Prahy. Zkusme zavést tradici, která se bude třeba jednou konat ve více městech České republiky. Někde se začít musí.

Chcete vědět víc? Přihlašte se prosím na nemysliszaplatis@eurorscg.cz. Budeme se na Vás těšit!

PROSÍME SDÍLEJTE TUTO UDÁLOST I VAŠIM PŘÁTELŮM.

Nenechte si ani vy ujít program plný soutěží, písniček, neuvěřitelného množství dárků a zábavy.