Vítejte na stránkách SDH Stodůlky.  
Praha 13 se nachází na jihozápadě hlavního města Prahy, SDH spadá do okrsku číslo 7
a výjezdová jednotka je zařazena do kategorie JPO 3.
Činnost

SEKCE

Rubrika: Zabezpečení |Datum: 18. 09. 2009 |

LEGO® HASIČSKÁ AKADEMIE

Účast -

Společnost LEGO® se již 50 let snaží přinášet radost, zábavu a hru pro děti i dospělé všech věkových kategorií napříč světadíly. Miliardy kostiček byly vyrobeny, miliony rozesmátých dětí postavily statisíce modelů a variant ze stavebnice LEGO®.

 

V současnosti byl vytvořen projekt LEGO® HASIČSKÁ AKADEMIE. V zahraničí již probíhá několik let a letos poprvé byl také realizován v České republice.
Děti budou samy po částech stavět obří hasičské auto a postavu hasiče z kostiček LEGO®. Stavět se bude vždy od pátku do neděle a na děti také čeká přes celý víkend mnoho soutěží, zážitků a dárků pro každého stavitele. Asistovat po celou dobu budou také profesionální hasiči, kteří pro děti připraví hasičskou akademii i prohlídku reálných hasičských vozů. Celým programem provází moderátor. Praze můžeme opět stavět od pátku 17. září, a to v Metropoli Zličín, vždy ve stejných časech. Rádi vás a především vaše děti přivítáme na některé ze zmíněných akcí a věříme, že LEGO® bude opět skvělým společníkem při odpoledni plném her a zábavy.