Vítejte na stránkách SDH Stodůlky.  
Praha 13 se nachází na jihozápadě hlavního města Prahy, SDH spadá do okrsku číslo 7
a výjezdová jednotka je zařazena do kategorie JPO 3.
Činnost

SEKCE

Rubrika: Schůze |Datum: 03. 03. 2010 |

Výborová schůze SDH

Účast na schůzi - 15 členů.

Na dnešní výborové schůzi bylo projednáno:
byla provedena kontrola usnesení a zpráva o hospodaření. Starosta sboru seznámil přítomné s usnesením Rady městské části - poděkování za pomoc při odstraňování sněhové kalamity, dále s pozváním na akci "Bezpečná 13 aneb Bezpečnost zajištěna 2010".
Dále informoval o konání Shromáždění představitelů v Kolodějích den 27. března, nutnosti zabezpečit akci "Bambiriáda" dne 21. května
19. června se uskuteční soutěž "město", zárověň probíhá víkend na Slapech. Dále pokud se najdou zájemci, kteří se budou chtít zúčastnit oslav v Litoměřicích a počet bude osm, využije se DA Ford.
Velitel jednotky informoval přítomné o: stáži na HS č. 7, která proběhne 6. března, provedení kontroly telefonních čísel pro svolávání a o školení velitelů, které se uskuteční 6. dubna.
Školení: Zásady chování v prostoru kontaminovaném nebezpečnými látkami. Školení strojníků: Kontrola provozuschopnosti prostředků požární ochrany.
Petr Krejzlík provedl školení první pomoci.
Různé: Petr Jabůrek informoval přítomné o neúčasti preventistů na Odborné konferenci prevence, která se konala 18. února.
Eva Michlová informova přítomné o nevhodném chování členů družstva mládeže na Zimním poháru v uzlování – I. kolo.